Commissiehoofden

Commissiehoofden

Aan het introductiekamp werken 100 vrijwilligers mee om alles tot op de puntjes te regelen. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er naast de kampstaf, nog een heleboel commissies die als missie hebben om jou een leuk en gezellig kamp te bezorgen. Elke commissie heeft een “hoofd” die samen met zijn of haar commissie voor jou klaar staan.

Hoofd Open Tijd – Martine van de Kamp

Ola,

Als je dit lezen heb je/of ga je de beste keus ooit maken, en dat is meegaan op Virgo Introductiekamp!!!

Ik ben trouwens Martine (Tinus), 25 jaar oud en studeer Forensische laboratorium onderzoek. Een tijdje geleden was introductiekamp ook mijn beste keuze ooit, waardoor ik nu alweer voor de 8ste keer meega. Dit zijn alweer 8 jaar aan leuke en geweldige herinneringen, waarbij ik veel mensen heb leren kennen en vrienden voor het leven heb gemaakt. Maar van al die 8 jaar dat ik meega wordt dit de 2de keer dat ik mee ga als “Open tijd”. De Open Tijd commissie bestaat naast mij nog uit 3  andere gekkies , genaamd Rubin, Maria en Martijn. Deze gekkies zullen naast de van zelfsprekende gezelligheid, jullie informatie bronnen zijn voor de week. Voor alles wat te maken heeft met school, studentenverenigingen en Breda kun je bij ons terecht. Na mate je verder leest, wordt je al gedeeltelijk wijzer over:

  • Hoe je een voorstelstukje in spiegelbeeld moet lezen.
  • Voor wie je een Duits of Limburgs woordenboek moet meenemen, gedurend kamp.
  • Of wie door zijn vurige haar, ons mooie uitkijkpunt van de groep is.

Maar voor de echte belangrijke vragen zoals:

  • Hoe je een gratis happy meal kunt scoren.
  • Waar je allemaal een bami schijf kunt verstoppen, zodat het elke dag Pasen is.
  • En wat nu echt de aller leukste studentenvereniging van Breda is!

Daarvoor moet je echt mee gaan op kamp.

Dus wil jij alle in en outs weten over Breda of hoe je school moet overleven en tegelijkertijd de tijd van je leven hebben. Pak dan je tas maar snel in, want dit introductiekamp heeft het allemaal! Tot dan!

Hoofd Activiteiten  –   Tom Vos

Ik ben Tom, 24 jaar en Hoofd AC van dit introkamp. Alle dagactiviteiten worden door mijn team van gezellige mensen bedacht en verzorgt. Overdag zullen jullie mij met name bezig zien met het verzorgen van het dagprogramma, waarbij ik tussendoor geniet van de gezellige sfeer die dit introkamp geeft.

Maar wanneer de avond aanbreekt, wordt het feestbeest in mij wakker. Natuurlijk zal ik de volgende dag er gewoon weer fris bij staan, want ’s avonds een vent, ’s ochtends een vent!

In mijn vrije tijd surf ik graag, zowel op zee als met het bier. Daarom kan je mij na het introkamp bij verschillende avondjes stappen nog vinden, net als in de Sociëteit van Virgo.

Dus als je meegaat op dit introductiekamp, geven ik en mijn team jullie een week om nooit meer te vergeten!

Zie jullie op het introkamp!!!

Hoofd Party  –  Laura Geerts

Mijn naam is Laura en ik ben 23 jaar oud. Ondertussen ben ik alweer een jaar afgestudeerd aan de opleiding Biologie en medisch laboratoriumonderzoek en werk ik ook alweer een tijdje. Ook dit jaar ga ik weer mee op het leukste introkamp van Breda: die van studentenvereniging Virgo. Zeven jaar geleden ging ik als intro mee met dit kamp, en sindsdien heb ik geen jaar meer overgeslagen. Aangezien mensen denken dat ik wat kan, ben ik dit jaar het hoofd van de fissa commissie. (Oh en ik ben echt een ochtendmens, en bij deze functie ben je vooral ‘s avonds en ‘s nachts bezig. Hierdoor zul je mij waarschijnlijk wel rond zien stuiteren, aangezien ik niet zo goed tegen koffie kan…) Desondanks weet ik zeker dat ik samen met mijn commissie onvergetelijke feesten gaan organiseren waarbij we de tent (net niet) af gaan breken.

Ik heb er in ieder geval heel veel zin in, en hopelijk zie ik je maandag op het introkamp!!

Houdoe eej!!

Hoofd Medewerkers  –  Sytse War

Voor diegene die mij nog niet kennen, zal ik me even kort voorstellen. Mijn naam is Sytse War, ik kom uit Friesland en heb gestudeerd op de Hogeschool Avans in Breda. Vorig jaar ben ik afgestudeerd als Chemisch Technoloog en momenteel ben ik onderdeel van werkend Nederland. Na mijn studie te hebben afgerond heb ik nog steeds een plek gehouden in mijn hart voor Virgo en ook Breda, de parel van het zuiden heeft mij gevleid te blijven. Door introkamp kwam ik in aanraking met Virgo, en toen het eerste ei op iemand hoofd werd platgeslagen vroeg ik me af ‘wat doe ik in godsnaam hier’ maar ook ‘go on’.

Virgo heeft mijn studie tijd een stuk leuker gemaakt en dit gun ik iedereen, vandaar dat ik dit keer voor de 4e keer meehelp met kamp. Hiernaast zie je een foto toen ik in de medewerkers commissie zat. Ik heb meerdere functies mogen draaien zoals mentor. Persoonlijk vond ik de functie medewerker het leukste. Dit jaar mag ik met veel plezier de rol als Hoofd Medewerker vervullen. En staan ik en mijn MC jullie te hulp waar nodig, feesten we lekker mee, en coördineren we de activiteiten voor onze intro’s.

Hoofd Materialen  –  Ingo Smulders

Hoi, ik ben Ingo! 27 jaar en voor de 5e keer mee op Introkamp en voor de 3e keer als hoofd matcie. Wat dat inhoudt? Bietje mensen met ducttape op hun shirt aansporen dat ze shit aan elkaar moeten maken met ducttape. Als jouw fiets kapoet is op kamp, zullen wij ‘m maken! Nou en of! Als 27 jarige vind ik het prettig om m’n jonge jaartjes terug te halen. Dit doe ik door Jupiler te zuipen (Hertog jan heb ik te veel gedronken), m’n fiets en m’n huis kwijt te raken. Maar goed dat we op kamp dezelfde slaapplek hebben, want de vorige keer na het stappen was ik 30 km de verkeerde kant naar m’n huis opgelopen!

Kortom, met ducttape kun je alles maken.

Gr. Ingo