Tessel van Bergen

Tessel van Bergen

Dit is Tessel van Bergen en Henegouwen, ja deze meid heeft daadwerkelijk zo een lange naam. Niet te verwarren met het waddeneiland Texel, stuk korter. Tessel staat ook wel bekend als Juist, daarom moeten jullie ook vooral luisteren naar haar. Zij heeft vele gemoedstoestanden dus hebben we een meme van haar gemaakt genaamd “Welke Tessel ben jij vandaag?” Als intro’s zullen jullie de dagen van het kamp 13 van de 14 gemoedstoestanden te zien krijgen. Hiernaast vindt zij het heel leuk om in een dronken toestand spullen te jatten van alles en iedereen. Aankomend kamp kunnen jullie haar hier vast heel goed bij helpen. Ik wens jullie veel sterkte maar vooral ook veel plezier.

Groetjes, tot kamp!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *