Dirk Boender

Dirk Boender

Een hele goede middag nieuwe intro’s,

Mijn naam is Dirk, en ben al veel te lang lid van de mooiste vereniging van Nederland. Het is echt geweldig dat jullie dit jaar mee gaan op introkamp en het wordt alleen maar beter als jullie ook nog eens mij als mentor zouden krijgen.

Dit wordt mijn 7e introductiekamp (of de 6e, ben de tel kwijt) en ik kan je verzekeren dat het elk jaar weer een feestje is. Natuurlijk wordt het dit jaar meer feest, omdat jullie erbij zijn.

Van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond ben ik op introkamp bij de bar te vinden. Mocht je me alsnog kwijt zijn, zoek dan gewoon de grootste kerel en je hebt me gevonden.

Wat ik me ook nog bedenk is dat er dit jaar weer meer mensen mee gaan die nog nooit met de gulden hebben betaald, die pas mogen drinken vanaf hun 18 en die daarom ook gewoon 10 jaar jonger zijn dan ik.

Gelukkig is leeftijd maar een getal en voel ik me, na een paar drankjes, gewoon weer 18. Dit komt dus helemaal goed.

Hoop dat jullie er allemaal veel zin in hebben en tot op kamp!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *