Nick de Kruif

Nick de Kruif

Hoi intros!

Mijn naam is Nick, en ten tijde van het introductiekamp zal ik nog steeds 21 jaartjes jong zijn. Momenteel ben ik voor het vierde jaar student ESSET (milieukunde) aan Avans, echter betekent dit helaas niet dat ik al bijna ga afstuderen. Dit wordt mijn 5e jaar introductiekamp, maar mijn eerste jaar als mentor, ik ben straks dus net zo verward als jullie. Aangezien het introductiekamp altijd een zware week is (vorig jaar heb ik maar 6 uur geslapen. De hele week) lijkt het me handig dat we elkaar goed kunnen begeleiden, let daarom op het volgende:

  1. Ik ben bizar slecht met namen. Vat het niet persoonlijk op;
  2. Bier moet vloeien als water, de kater komt in het weekend wel;
  3. Ik word vrij langzaam van begrip als ik zat ben, leg het maar twee keer uit voor de zekerheid;
  4. Ochtenden zijn om brakheid weg te zuipen;
  5. Zeeuws en Limburgs versta ik niet zo goed, langzaam praten jongens;
  6. Ergens heb ik wel een richtingsgevoel, maar dat wijst meestal naar de bar. Vertrouw er niet te veel op;
  7. Ik werk op festivals, maar daar ga ik meestal stuk. Bereid je voor op een manke mentor;
  8. Ik heb een rijbewijs, maar dat is geen reden om aan te nemen dat ik goed op let in het verkeer, zeker niet als ik al een slokje op heb;
  9. Op de foto sta ik samen met Jan. Jan kan niet adten.

Zolang jullie hier rekening mee houden kunnen we er met z’n allen een toffe week van maken.

Proost en tot introkamp!