Remco Markestein

Remco Markestein

Mijn naam is Remco Markestein, ik ben 21 jaar oud en studeer nu drie

jaar Mechatronica aan Avans. Ik ben een ex-Zuid-Hollandees die een kleine 3 jaar geleden als een trekvogel is vertrokken richting het zonnige zuiden. Echter ben ik gestrand in het met sfeer overgoten Brabant, Breda. Gelukkig voor mij is mijn collega mentor Edwin exact hetzelfde overkomen en wonen wij nu samen in een appartementje op loopafstand van de kroegen(ultieme bromance).

Vanaf dag één na introkamp ben ik bij een studentenvereniging te vinden en het bevalt mij tot nu toe nog steeds erg goed. Mede door al de leuke leden die ik daar al heb leren kennen. Samen met hun trotseer ik de gezellige kroegen in de binnenstad van Breda.     

Ook dit jaar staat er weer een heel leuk introductiekamp op ons te wachten en geloof me, dit wordt weer geweldig. Drie jaar geleden ging ik net als jullie mee als intro, de afgelopen twee jaar ook als mentor en ik heb de week van m’n leven gehad.      

Kom gezellig samen bier zuipen, Breda onveilig maken en dagen lang feesten zodat we uiteindelijk alleen nog maar kunnen kruipen. O ja, en voor ik het vergeet: kotsen is de rest van de week nog meer bier drinken.

Ps. Kijk uit voor vlugge Toon, die kan niet zuipen!

Houdoe