Bas Rongen

Bas Rongen

Dag intro’s!

Mij naam is Bas Rongen en ik studeer Mechatronica. Ik kom uit Roosendaal en woon in Breda in een kleurvol complex wat meer lijkt op een luxe schoenendoos. Dit kamp ben ik een van de gelukkige die samen met een paar van jullie een hecht groepje mag gaan vormen. Ik heb erg veel zin om jullie te ontmoeten en te mogen verwelkomen op ons gek en gezellige kamp. Ik ben er van overtuigd dat we het erg naar ons zin zullen hebben! Nog wat handige info over mij; in een groep ben ik erg makkelijk terug te vinden aan mijn rooie haar (terwijl ik zelf juist erg slecht ben in het vinden van mensen in groepen dus wees niet bang om m’n naam te schreeuwen als ik je even niet zie). Kijk niet raar op als mensen mij Basjah! roepen in m’n gezicht of rode Bas achter m’n rug, das allemaal geen probleem :). Verder ben ik erg sociaal ge├»nteresseerd en heb veel energie wat er vreselijk ongedoseerd uit komt!

Tot kamp!