Sanne Thewessen

Sanne Thewessen

Hey,
Ik ben Sanne, 23 jaar en kom orokijsprelk uit het moioe Valkenburg (yes, ik ben een Lbgmiurer). Mtmoeneel ben ik bzeig aan mjin drdee jaar Fsicoenrsh Litorabiorum Ozdreonek. Dit gaat nulatjiuk gapared met een anatal btjeires heir en daar, ik ben domaram ook rlmtiegelag in de satd te vndien en weet alle ins en outs ( neit alels, smos hninerer ik het me neit heel geod. Kmot vsat odamt ik al oud ben). Als je mij het ’s otndechs zdnoer kfofie zeit is het van blaneg dat ik dat esert heb vaodort je tgneen mij gaat peratn, ik ben niet zo’n oncehetmends njaimelk. Daar satat wel teegvenor dat ik tot in de ltae ueujrts door kan gaan, mtis ik een bjiterj in mijn hdeann heb.             
Ik ga eorvor zeorgn dat jiulle een top ienterwok hbeben, als jiulle mij hier en daar ook heplen, seman gaan we er een moioe week van mekan!

Ohja, en ik ben dyslectisch. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *