Kampstaf

Van boven naar onder en van links naar rechts: Barrie Vogels, Yvonne Vogels, Guido Loos, Kim Machielsen, Sanne van Herwaarden, Maxime Meijerink, Bas Rubbens en Cis de Ridder

Even voorstellen

Barrie Vogels

Mijn naam is Barrie Vogels, 22 jaar oud en ik ben bezig met afstuderen dus ben als het allemaal meezit na dit schooljaar afgestudeerd. Ik ben de voorzitter van de Introductiekamp commissie en ga er dus voor zorgen samen met mijn commissie dat jullie de vetste week van jullie leven meemaken, zoals ik deze zelf ook ooit heb mogen meemaken. Mijn studentenleven zit er bijna op, maar jullie hebben het geluk hier nog jaren van te genieten. Hopelijk zie ik je op het introductiekamp, zodat jij het studentenleven op een goede manier van mij kan overnemen.

Yvonne Vogels

Mijn naam is Yvonne Vogels (26 jaar) en zal dit jaar samen met Guido Loos de functie van algemeen lid vervullen in de kampstaf tijdens het Virgo introductiekamp. Van 2010 tot 2014 heb ik de opleiding Forensisch Laboratorium Onderzoek gevolgd aan Avans Hogeschool Breda en tijdens die jaren kreeg ik meteen een goede klik met studentenvereniging Virgo. Alhoewel ik na mij studie aan Avans nog een master Analytische Chemie ben gaan volgen en alweer een jaar aan ’t werk ben, is studentenvereniging Virgo mij nog altijd bij gebleven. Daarom dat dit jaar aan mij werd gevraagd het introductiekamp mee te helpen organiseren met de kennis die ik bezit van vorige jaren. Dat gezegd weet ik zeker dat we ook dit jaar weer een geweldig introductiekamp gaan neer zetten en hopelijk kunnen we jullie als intro’s allemaal verwelkomen op hét introductiekamp van Avans Hogeschool Breda waar je gewoon bij moet zijn!

Guido Loos

Mijn naam is Loos, 29 jaar en zal samen met Yvonne algemeen lid van de kampstaf zijn. Ik heb de opleiding Chemische Technologie afgerond en ben nu al een aantal jaar aan het werk. Toch kan ik Virgo Introductiekamp, vanwege de gezelligheid, niet helemaal loslaten en heb ik besloten me nog een jaar in te zetten. Dit om ervoor te zorgen dat jullie een geweldige week tegemoet gaan. Ik zie jullie in augustus!

Kim Machielsen

Mijn naam is Kim Machielsen, 20 jaar oud en derdejaars student van de opleiding forensisch laboratoriumonderzoek. Inmiddels ben ik 2 jaar lid van Virgo en ik voel me daar helemaal thuis. Binnen de kampstaf zal ik dit jaar de functie penningmeester gaan bekleden. We gaan er dit jaar een top kamp van maken, dus hopelijk tot in augustus!

Sanne van Herwaarden

Mijn naam is Sanne, ik ben 22 jaar oud en vorig jaar heb ik de opleiding Sociaal-Pedagogische Hulpverlening aan Avans Breda afgerond. Ik kan wel stellen dat ik in de afgelopen jaren mijn hart heb verloren aan zowel de stad Breda, als aan studentenvereniging Virgo. Dit jaar vervul ik de functie van secretaris van het introductiekamp. Samen met alle andere medewerkers zal ik mij volledig inzetten om jou een fantastische feestweek te bezorgen! Ik kan je verzekeren dat je er een onvergetelijke ervaring aan overhoudt!

Maxime Meijerink

Mijn naam is Maxime Meijerink, ik ben 20 jaar en zit in mijn derde jaar van de opleiding forensisch laboratoriumonderzoek op Avans. Mijn functie binnen de kampstaf is public relations. Verder ben ik een actief lid bij de studentenvereniging Virgo en geniet ik volop van mijn studentenleven in Breda. Ik kijk erg uit naar het kamp en hoop jullie daar te zien!

Bas Rubbens

Ik ben Bas Rubbens, 20 jaar en ik ben bezig met mijn 3e jaar forensisch laboratorium onderzoek sop Avans. Tijdens het kamp zal ik de functie van planner vervullen binnen de kampstaf, dit wordt mijn 4e introkamp en ik heb er nu al heel veel zin in! Ik ben nu zo’n 3 jaar lid van de studentenvereniging Virgo en heb daar de tijd van mijn leven. Hopelijk hebben jullie net zoveel zin in het kamp als dat ik doe, tot dan!

Cis de Ridder

Mijn naam is Cis den Ridder, 23 jaar oud en in 2017 afgestudeerd aan de opleiding Mechatronica. In 2013 nam ik voor het eerste als medewerker deel aan het Virgo Introductiekamp. Dit jaar zal ik de functie van vice-voorzitter uitvoeren.

Daar viel me direct op hoe open de vereniging is en hoe hard er wordt gewerkt om ieder feest weer te kunnen knallen.

De jaren daarna heb ik veel functie mogen vullen binnen de vereniging en heb ik ook veel kunnen leren. En natuurlijk ieder jaar weer kunnen genieten van week lang feest voor het schooljaar begon.

Dus, waarom ga je de organisatie in als je al anderhalf jaar werkt?

Om ook voor jullie, samen met alle medewerkers, een geweldig kamp neer te zetten voor je begint aan je studie.